Μαμα...τι;

Τα Μαμαμύθια είναι παραμύθια, ποίηματα και λοιπά δημιουργήματα φτιαγμένα από σύγχρονες μαμάδες (και μπαμπάδες, και παππούδες και γιαγιάδες, και θειάδες και νταντάδες, και και...)  για "πεινασμένα" παιδιά.

Καμιά φορά, οι αταξίες των παιδιών μας μάς ωθούν να μαγειρέψουμε παραμύθια για να μπορέσουμε να τους περάσουμε τα μεγάλα ηθικά διδάγματα που κουβαλάμε στην πλάτη μας ως γονείς. Tο ίδιο ισχύει για τις απορίες τους και τις μεγάλες μας αλήθειες.

Άλλες φορές, δυσκολευόμαστε να αποδεχθούμε τις σκανδαλιές τους ως πραγματικά συμβάντα.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, φτιάχνουμε στο μυαλό μας παραμύθια και -αν η συνταγή πετύχει- τη μοιραζόμαστε.

Στο
blog αυτό μπορείτε να κερνιέστε και να κερνάτε μαμαμύθια.Οι καλοί λογαριασμοί...

ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδειαask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγήςΤα μαμαμύθια που αναρτώνται σε αυτό το blog αποτελούν πνευματικό πόνημα και δικαίωμα των δημιουργών τους. Έχετε το ελεύθερο να τα τυπώσετε, να τα διαβάσετε και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας –όχι όμως να τα αναπαράγετε μαζικά χωρίς την άδεια των δημιουργών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο mamamythia@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και πρωτότυπο το blogo σπιτάκι σου Ισαβέλλα. Θα το εξερευνήσω σιγά σιγά γιατί θέλει χρόνο. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σου. Είμαι και εγώ μαμά δύο παιδιών που λατρεύουν τα παραμύθια και κάθε μέρα διαβάζουμε βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισαβέλλα ''η πριγκίπισσα Ροσαμπέλα και το μαύρο μυστικό'' που μόλις διάβασα είναι ένα υπέροχο παραμύθι, διδακτικότατο για μικρούς και μεγάλους... τα υπόλοιπα δε πρόλαβα ακόμη να τα διαβάσω... συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σου πραγματικά πρωτότυπο, ιδιαίτερο και φροντισμένο, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή